Decizie   nr. 61 DBQ/ 25.11.2019 

Regulament privind desfasurarea campaniei promotionale

"CADOU BRATARA PE SNUR CU FULG DIN AUR”

 

 

  Art.1. Organizarea promotiei

            Art.1.1. Promotia este organizata de SC SAFIR `94 IMPEX SRL cu sediul in BUCURESTI, sos. Panduri, nr.1, bl. P32, sc.1, et.3, ap.11, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului sub J40/8439/1994, RO 5624471.

            Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

            Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.  

 

Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

            Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea "CADOU BRATARA PE SNUR CU FULG C DIN AUR”

Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară online, pe www.bijuteriasafir.ro, in perioada 2 Decembrie 2019 – 15 Ianuarie 2020 si se refera la primirea cadou a unei bratari cu fulg din aur pe snur de matase rosu, cod S78, la fiecare comanda plasata cu valoare minima de 500 de lei

Punct de procesare:

Magazin Diamond Boutique, Calea Victoriei 26, sector 3, Bucuresti

            Art.2.3. Perioada de participare la această campanie este 2 Decembrie 2019 – 15 Ianuarie 2020, cu exceptia situatiei in care campania va fi prelungita.

 

 

 

Art. 3. Produse participante la campanie

            Art.3.1 Campania promotionala este valabila pentru bijuteria marcata prin informarea online, in perioada 2 Decembrie 2019 – 15 Ianuarie 2020, si se refera la primirea cadou a unei bratari cu fulg din aur pe snur de matase rosu, cod S78, la fiecare comanda plasata cu valoare minima de 500 de lei

             Art.3.2 Campania promotionala este semnalizata online cu informatiile despre promotie.

 

 Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare

             Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza bijuterii care fac obiectul acestei promotii in perioada mentionata.

 

 Art.5. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale

            Art.5.1. Campania promotionala "CADOU BRATARA PE SNUR CU FULG DIN AUR” se va desfasura doar in magazinul online www.bijuteriasafir.ro

            Art.5.2. Pentru fiecare comanda de minim 500 de lei, plasata online in perioada 2 Decembrie 2019 – 15 Ianuarie 2020 din oferta magazinului online www.bijuteriasafir.ro, cumparatorul va primi cadou o bratara snur cu pandantiv fulg din aur 14k (titlu 585%), care se identifica cu codul S78, avand valoarea de 125 lei/buc.

        Art. 5.3 Promotia se aplica la emiterea facturii, in momentul vanzarii produselor aflate in promotie.

 

Art.6. Taxe si impozite.

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor. 

 

Art.7 Litigii. 

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

 

Art.9 Intreruperea campaniei promotionale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-ul www.bijuteriasafir.ro/regulament, semnalizare in punctul de lucru procesator de comenzi etc.).

 

Art.10 Regulamentul campaniei promotionale.

Regulamentul campaniei promotionale este afisat online la sectiunea: REGULAMENT si este disponibil in punctul de lucru procesator al comenzilor online ale magazinului www.bijuteriasafir.ro

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile.
Accept Inchide Politica de confidentialitate
Loading...