1. SAFIR`94 IMPEX SRL

                                                                          Sos. Panduri nr. 3, bl. P32, sc. 1, et.3, ap.11, 

                                                                                                Sector 5, Bucuresti

                                                                                          RO 5624471, J40/8349/1994  

 

 

Regulament privind desfasurarea campaniei promotionale

"FULG DIN AUR_CADOU”

 

 

  Art.1. Organizarea promotiei

            Art.1.1. Promotia este organizata de SC SAFIR `94 IMPEX SRL cu sediul in BUCURESTI, sos. Panduri, nr.1, bl. P32, sc.1, et.3, ap.11, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului sub J40/8439/1994, RO 5624471.

            Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

            Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.  

 

Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

            Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea "FULG DIN AUR_CADOU”

Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară doar online, pe www.bijuteriasafir.ro, in perioada 17.11.2021 (ora 00:00) – 14.01.2022 (ora 23:59)

Punct de procesare:

Magazin Diamond Boutique, Calea Victoriei 26, sector 3, Bucuresti

 

Art. 3. Produse participante la campanie

            Art.3.1 In campania promotionala participa toate bijuteriile aflate in site-ul www.bijuteriasafir.ro, precum si cele comandate online in perioada mentionata in art 2.2  (cu sau fara elemente personalizate).

Campania promotionala se refera la primirea cadou a cate o bratara cu fulg din aur galben pe snur de matase rosu, cod FN10, pentru fiecare 850 de lei cheltuiti.

             Art.3.2 Campania promotionala este semnalizata online cu informatiile despre promotie.

 

 Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare

             Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza bijuteriile care fac obiectul acestei promotii in perioada mentionata.

 

 Art.5. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale

            Art.5.1. Campania promotionala "FULG DIN AUR_CADOU” se va desfasura doar in magazinul online www.bijuteriasafir.ro

            Art.5.2. Pentru fiecare 850 de lei cheltuiti in perioada 17.11.2021 – 14.01.2022, cumparatorul va primi cadou cate o bratara cu fulg din aur galben 14k (titlu 585k) pe snur de matase rosu, identificata cu codul FN10, avand valoarea de 150lei/bucata. Multiplul cadoului se calculeaza astfel: nici o bratara cadou pentru cumparaturi pana in 849 lei, o bratara cadou pentru cumparaturi intre 850-1699 lei, doua bratari cadou pentru cumparaturi intre 1700-2549 lei, trei bratari cadou pentru cumparaturi intre 2550 – 3399 lei, si asa mai departe.

        Art. 5.3 Promotia se aplica la emiterea facturii, in momentul vanzarii produselor aflate in promotie.

Art.6. Taxe si impozite.

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor. 

 

Art.7 Litigii. 

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

 

Art.9 Intreruperea campaniei promotionale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi sau a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-ul www.bijuteriasafir.ro/regulament, semnalizare in punctul de lucru procesator de comenzi etc.).

 

Art.10 Regulamentul campaniei promotionale.

Regulamentul campaniei promotionale este afisat online la sectiunea: REGULAMENT si este disponibil in punctul de lucru procesator al comenzilor online ale magazinului www.bijuteriasafir.ro

  

 

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile.
Accept Inchide Politica de confidentialitate
Loading...