Regulament privind desfasurarea campaniei promotionale

"MARTISOR LALEA DIN AUR_CADOU”

 

 

  Art.1. Organizarea promotiei

            Art.1.1. Promotia este organizata de SC SAFIR `94 IMPEX SRL cu sediul in BUCURESTI, sos. Panduri, nr.1, bl. P32, sc.1, et.3, ap.11, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului sub J40/8439/1994, RO 5624471.

            Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

            Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.  

 

Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

            Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea "MARTISOR LALEA DIN AUR_CADOU”

Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară doar online, pe www.bijuteriasafir.ro, in perioada 4.02.2022 (ora 00:00) – 8.03.2022 (ora 23:59)

Punct de procesare:

Magazin Diamond Boutique, Calea Victoriei 26, sector 3, Bucuresti

 

Art. 3. Produse participante la campanie

            Art.3.1 In campania promotionala participa toate bijuteriile aflate in site-ul www.bijuteriasafir.ro, precum si cele comandate (cu sau fara elemente personalizate).

Campania promotionala se refera la primirea cadou a cate un martisor model LALEA IN CERC pentru fiecare 750 de lei cheltuiti.

             Art.3.2 Campania promotionala este semnalizata online cu informatiile despre promotie.

 

 Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare

             Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza bijuteriile care fac obiectul acestei promotii in perioada mentionata.

 

 Art.5. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale

            Art.5.1. Campania promotionala MARTISOR LALEA DIN AUR_CADOU” se va desfasura doar in magazinul online www.bijuteriasafir.ro

            Art.5.2. Pentru fiecare 750 de lei cheltuiti in perioada 4.02.2021 (ora 00:00) – 8.03.2021 (ora 23:59), cumparatorul va primi cadou cate un martisor model Lalea in cerc, avand valoarea de 150 lei/bucata. Multiplul cadoului se calculeaza astfel: nici un martisor cadou pentru cumparaturi pana in 749 lei, 1 martisor cadou pentru cumparaturi intre 700-1499 lei, 2 martisoare cadou pentru cumparaturi intre 1500-2249 lei, 3 martisoare cadou pentru cumparaturi intre 2250 – 2999 lei, si asa mai departe.

        Art. 5.3 Promotia se aplica la emiterea facturii, in momentul vanzarii produselor aflate in promotie.

 

Art.6. Taxe si impozite.

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor. 

 

Art.7 Litigii. 

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

 

Art.9 Intreruperea campaniei promotionale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi sau a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-ul www.bijuteriasafir.ro/regulament, semnalizare in punctul de lucru procesator de comenzi etc.).

 

Art.10 Regulamentul campaniei promotionale.

Regulamentul campaniei promotionale este afisat online la sectiunea: REGULAMENT si este disponibil in punctul de lucru procesator al comenzilor online ale magazinului www.bijuteriasafir.ro

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile.
Accept Inchide Politica de confidentialitate
Loading...