Bijuteriile cumparate de la Bijuteria Safir sunt recunoscute prin certificatul de garantie emis cu datele companiei, continand toate informatiile despre produsul achizitionat si prin insemnul de marca Bijuteria Safir.

Toate bijuteriile noastre sunt din aur si sunt stantate cu titlul metalului pretios (respectiv 585 pentru aurul de 14K) si cu marca de autenticitate ANPC, conform reglementarilor legale.

Detinem propria fabrica de bijuterii, iar toate bijuteriile noastre sunt supuse unui control riguros de calitate.

Fiecare bijuterie cumparata de la Bijuteria Safir este insotita de un Certificat de Garantie si factura fiscala.

In cazul in care bijuteria prezinta un viciu de fabricatie, acesta trebuie comunicat in termen de 30 de zile de la data achizitionarii. Garantia acopera in acest caz repararea sau inlocuirea bijuteriei

Garantia nu acopera defectele cauzate de utilizarea sau ingrijirea necorespunzatoare a bijuteriei precum: zgarieturi, deformari / socuri mecanice, expunere la foc, pierderea, desprinderea si/sau spargerea pietrelor, etc.

Pentru a mentine stralucirea bijuteriilor, stratul de rodiu si pentru a evita loviturile si zgarieturile, va recmandam

-          scoaterea acestora inainte de dusuri, activitati casnice si exercitii fizice

-          deschiderea cu delicatete a bratarilor, cerceilor, colierelor si lanturilor

-          evitarea contactului bijuteriei cu agenti precum parfumul, apa sarata, apa din piscine, crème de piele, fixative pentru par, clor, sulf sau alte substante chimice.

In functie de gradul utlizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an.

 

 

Loading...