Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului."

In consecinta, bijuteriile vor fi returnate in ambalajul original, cu etichetele intacte, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Taxa de retur este suportata de client si se va folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Bijuteria Safir va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare, nu includ cheltuielile de transport.

Inainte de a returna produsele, va rugam sa ne comunicati returul in scris, pe adresa de e-mail comenzi@bijuteriasafir.ro, precizand urmatoarele:

-          bijuteria/bijuteriile pe care le returnat (denumire, cod)

-          solicitarea inlocuirii piesei cu o alta de aceeasi valoare sau a rambursarii sumei

-          optional, motivul returului. Feedback-ul dumneavoastra este foarte important, pentru a ne imbunatati constant serviciile

 

Toate bijuteriile returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite. Nu se accepta bijuteriile:

- deteriorate

- cu urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi,  lovituri, socuri mecanice / electrice;

- care nu sunt insotite de toate accesoriile.

- gravate cu mesaje/cuvinte personalizate, conform legislatiei in vigoare

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

PRODUSE CARE NU POT FI RETURNATE

Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut in art. 9-15 produsele gravate sau personalizate conform indicatiilor dumneavoastra. Legea completa este disponibila aici: http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Asadar, bijuteriile realizate la comanda si conform indicatiilor nu pot fi returnate. Este important sa va asigurati de corectitudinea informatiilor comunicate in comanda scrisa.

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile.
Accept Inchide Politica de confidentialitate
Loading...