Verighetele Stella sunt bijuterii simbol, realizate in fabrica noastra din Romania prin tehnologie de ultima generatie care permite redarea celor mai fine detalii. Fiecare piesa de bijuterie este apoi finisata manual si supusa unui control riguros de calitate.

Verighetele Stella sunt recunoscute prin certificatul de garantie emis cu datele companiei, continand toate informatiile necesare si importante.

Toate verighetele Stella sunt din aur de 14 k si sunt stantate cu titlul metalului pretios, respectiv 585 pentru aurul de 14K si cu marca de autenticitate ANPC, conform reglementarilor legale.

In cazul in care verigheta/verighetele prezinta un viciu de fabricatie, acesta trebuie comunicat in termen de 30 de zile de la data achizitionarii. Garantia acopera in acest caz repararea sau inlocuirea verighetei/verighetelor.

Servicii gratuite:

-          gravare, daca modelul permite acest lucru

-          intretinere pe viata (curatare, slefuire)

-          prima modificare a masurii, daca modelul permite acest lucru

-          reparatia verighetelor cu pietre pretioase. Pietrele pretioase pierdute sunt inlocuite contra cost

Recomandari:

Pastrati certificatul de garantie pentru a beneficia de serviciile mentionate.
Pentru a menține stralucirea bijuteriilor, stratul de rodiu si pentru a evita loviturile si zgarieturile se recomandă:

-          scoaterea acestora înainte de dușuri, activitati casnice si exercitii fizice.

-          evitarea contactului verighetei cu agenți precum parfumul, apa sărată, creme de piele, fixativ pentru păr, clor, sulf sau alte substante chimice.

Garantia nu acopera defectele cauzate de utilizarea sau ingrijirea necorespunzatoare a verighetei precum: zgarieturi, deformari / socuri mecanice, expunere la foc, pierderea, desprinderea si/sau spargerea pietrelor, etc.

In functie de gradul utlizarii, va recomandam ca verighetele sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an.

Loading...